Cattans Blogg

tur i oturen.

Igår köpte jag tapet på rusta, och blev både sugen på att sätta upp den och kanske tom få igång förlossningen!! Tog ett tag innan vi hittade alla mina verktyg men tillslut kunde jag börja. Tapeten bubblande sig så fruktansvärt så kollade på förpackningen. Då hade jag lyckats ta en vanlig papperstapet man ska ha annat lim till och förlimma.. rusta kanske har 2/40 sådana tapeter så det var ju typiskt. Fick avbryta, ta bort båden och kolla på film istället.
 
Imorse kom Benjamin in med Kevin vid 4.40 och sa "du får ta honom för jag har spytt"... vilken tur att jag inte skulle föda inatt!! Men tyvärr så somnade inte Kevin om och jag är mer död än levande just nu :( 
 
Så idag blir det inte någon tapetuppsättning och förhoppningsvis ingen förlossning heller.. för jag behöver sova :p

15 dagar.

Imorgon är det bara 15 dagar kvar. Tiden har faktiskt gått väldigt fort och det är jätte skönt att kunna skriva av sig här om allt.
"Under den första delen av graviditeten utvecklas embryot från en enda cell till ett foster som har alla kroppsdelar på plats. Fostrets utveckling från vecka till vecka ser nästan exakt likadan ut för de flesta foster under första och andra tredjedelen av graviditeten. Kvinnans kropp kommer också att förändras på liknande sätt för de flesta. Men graviditeten kan upplevas olika lätt eller svår, beroende på hur kroppen klarar den extra påfrestningen."
Från en cell till ett barn som sparkar på mina revben och trycker på min blåsa. Otroligt! Från osynlig till en liten människa som ska komma ut och ta sitt första andetag!
"Barnets totala längd är nu ca 48 cm och det väger ca 3 kg i början av veckan och ca 3,17 kg vid veckans slut. Graviditeten beräknas nu som fullgången. Barnet ökar snabbt i vikt. Alla inre organ är färdigbildade. Om barnet ligger med stjärten eller fötterna först så erbjuds du kanske en yttre vändning. Får du värkar i denna vecka så förhindrar man inte förlossningen från att komma igång."
Helt otroligt.. jag har ett barn i magen, igen!!
 
 
 
Taggar: barn, förlossning, gravid, vecka 37;

när underlivet säger stopp.

Bebis som trycker på och foglossningar.
Men är ännu inte redo att föda.. behöver plågas lite till innan förlossningen är välkommen tror jag.
Får ta det lugnt, sitta bekvämt och äta mycket glass ;)
Vill gå och ställa stolen tillrätta där borta vid bordet, men orkar inte resa mig upp och den är lite för tung för mig just nu.. brukar hjälpa till med foten för att knuffa in den under bordet men det gör för ont.