Cattans Blogg

Kontrollerna idag.

Kevin 2½ år. 13,1 kg och 92 cm lång.
Han fick mycket beröm på tal och motorik.
Han kan även färger, han kan massa bilmärken och idag ritade han en jätte fin huvudfoting hemma som jag visade upp så stolt! försökte få honom att rita en där med, men det var lite svårt när man kunde rita så mycket annat roligt över hela pappret! haha
Men han gick igenom besiktningen med Mycket Väl Godkänt!
 
 
 
Ella 5 månader. 7490 g och 63,6 cm lång.
Hon är stark och gillar att sitta upp.. Men hon gillar inte att vara på bvc och ligga där.
Så hon blev sådär jätte ledsen idag igen (samma sak förra gången)
Sen fick hon spruta i vardera ben så hon skrek jätte mycket :( det gick över hyffsat fort och sen sov hon en rejäl stund medans vi åt på mcdonalds, gick på ikea och sen medans Kevin lekte i rutchkanan inne på A6. Sen vaknade hon och åt och sen var hon vaken hela vägen hem i bilen.
Sen somnade hon inte förrens till kvällen, vaknade till när Benjamin bytte om till pyjamas på henne och sen var hon vaken en liten stund med mig här.
Nu har hon somnat igen så nu är det dags för mig att lägga mig med :)
 
 

Att känna sig behövd.

Jag gillar att vara behövd. Behövd. Är det ens ett ord?
Men jag blir så sällan tillfrågad, så när väl någon kanske behöver lite hjälp tar jag i så mycket att allt blir överdrivet och det blir bara för mycket...
Svärfar ringer och vill ha vinterkläder till flyktingar i Kurdistan som hans jobbarkompis skulle åka till.. 6 Ullaredspåsar fick jag ihop, utan att tveka... För jag älskar att mina saker kommer vara till nytta just till dom som är där, att mina saker behövs.
 
Att vara behövd, eller att vara önskad mår nog alla bra av.
Ibland kan jag känna att jag behöver folk mer än dom behöver mig. Det gör mig lite deppig... Men jag har även väldigt svårt att be om hjälp, för jag klarar mig själv... Typ jämt.
Men mina barn behöver mig och Benjamin behöver mig, även om han inte ber om det, så därför kan jag inte hamna i den deppiga dalen jag är nära att falla ner i hela tiden.. Jag står på gränsen till att vara lycklig och att vara ledsen... mitt på gränsen. och att vara så när att hamna i en depression gör mig orolig. Då tar det oroliga över och det är därför jag inte är mer lycklig än vad jag är..
 
Självklart är jag lycklig över mycket, vänner, familj, hur vi lever och att vi har det bra... Men jag är även väldigt trött, och vet att det inte behövs mycket för att allt det lyckliga ska försvinna helt och jag kommer få ett utbrott.. men jag vet inte på vad eller vem det kommer på. Och förhoppningsvis kommer inte det hända heller. Så jag står här och är ganska likgiltig i mitten av mina känslor.. Men jag är stark.. jag är min egen psykolog.
Och jag länkar inte vidare detta till facebook, för jag vill inte ha något medlidande. Jag vill bara skriva av mig och kanske någon som inte känner mig ser detta och tänker: okej, då vet jag det.
 
Har så mycket mer känslor jag skulle vilja skriva av mig, men det är alltid någon som ska sparka på den som redan ligger ner, och det tigger jag inte om... så håller mig till detta. Att känna sig behövd..
 
Jag ger en liten frukt eller pengar till tiggare, beror på vad jag har att ge just då.
När hjälpte du någon senast?
 
 

En underbar liten tjej med sin storebror.

Ella, min Ella.
Vad ska jag skriva egentligen om jag inte har något roligt att säga?
Hon är helt perfekt, sover bra, äter bra och rullar runt på golvet.
Hon gillar att leka med sina leksaker och hon gillar att sitta med vid matbordet.
 
typ som en vanlig bebis...
 
Och Kevin... En sån 2 åring helt plötsligt! Trotsig, skrattar åt mig när jag säger åt honom att sluta reta Ella, slutar skratta och bryter ihop direkt efteråt. Hahaha, han testar verkligen på att ha egen vilja, mer än vad han klarar av själv ibland. Men det är så det ska vara, så har egentligen inget roligt att säga om det heller.. :P
 
Imorgon är det 2½ årskontroll för Kevin och 5 månaderskontroll för Ella.
 
Min mobil var kass, så lämande in den för lagning, hoppas jag får tillbaka den snart..
Lånetelefonen suger, hade den varit min telefon hade jag lämnat in den för lagning också!! Och det är inte roligt alls att ta kort med en skitkamera :/ Glöm inte att min Instragram blir uppdaterat oftare (dock inte just nu)... Cattangsson
 
En speciell sak med Ella är att hon har mer hår på vänster sida.
Hon ålar även runt i en cirkel lite i taget när hon ligger på mage.
Kevin och jag bakade bullar en dag, sen tog vi med oss kaffe och varm oboy och fikade i skogen.
 
Innan kalas idag.